“Årets store favoritt hos samtlige bettingselskaper” 🙂

Vi har fått en ny artig hilsen fra et par som skal delta i årets Surnadal Golf Maraton. Denne gang fra Trond Sivertsen og Sondre Fjørstad i Molde GK. De to skribentene er ambisiøse og dyktige karer, med en god dose humor i tillegg 😉

Årets store favoritt hos samtlige observerte bettingselskaper er for øyeblikket det usannsynlige radarparet Trond Sivertsen og Sondre Fjørstad. Denne duoen har betydelig erfaring og meritter å vise til, blant annet kan de titulere seg mestere i parturneringen Møre og Romsdal Open for 2022. Årsaken til at disse karene har meldt seg på turneringen er at Trond Sivertsen har funnet en ledig plass på premiehyllen som må fylles.

Trond Sivertsen er daglig leder i Molde Golfklubb, og har i år benyttet makten det embetet medfører til å sette opp en parbasert vinterturnering. Dette naturligvis utelukkende for å terpe samarbeidet mot årets Surnadal Golfmaraton.

Sondre Fjørstad er 3 ganger klubbmester i Molde Golfklubb, 4 om man regner med Match-mesterskap, som Sondre selv alltid argumenterer for skal gjøres.

Ifølge Trond Sivertsen er parets eneste naturlige målsetting å vinne. «Alt annet enn seier er en massiv nedtur for oss» sier den selvsikre 39-åringen med hang til å pulle drivene sine. Selve motivasjonen til å melde seg på sier guttene likevel var å sette paret Ole Erik Stavrum og Svein Strandkleiv på plass. Det har kommet Trond og Sondre for øret at disse har sterk historikk i turneringen, og de er bekymret for ukontrollert økende selvtillit og skrytegrunnlag.

Sondre og Trond ønsker å understreke at de er ydmyke og jordnære karer.