Litt om banen, samt servering, overnatting, transport mv.

Banen

Surnadal Golfpark ligger i lett skrånende dyrkamark og skogsterreng i naturskjønne omgivelser med flott utsikt mot fjord og fjell på gården Mo ved Kvanne. Par 66 og total lengde på 3935 meter fra tee 39.

Surnadal Golfpark ble åpnet som 6-hulls bane 19. august 2006, og utvidet til 9-hulls sommeren 2008. I 2019 ble banen utviklet ytterligere, da det ble etablert doble utslagssteder på alle hull – og Surnadal Golfpark spilles dermed som en 18-hulls bane.

Surnadal Golfpark er bygget på tidligere dyrkamark i nydelige omgivelser på gården Mo ved Kvanne, med flott utsikt mot både fjord og fjell. Banen ble i 2007 nr 3 i en kåring av ”Norges golfperle” i regi av nettstedet golferen.no.

Tekniske data om Surnadal Golfpark finner du på klubbens hjemmeside:

Hulloversikt (surnadal-golfklubb.no)
Scorekort (surnadal-golfklubb.no)
Slopetabell (surnadal-golfklubb.no)
Banekart.jpg (844×972) (surnadal-golfklubb.no)


Lokale regler:
Lokale regler (surnadal-golfklubb.no)

Banevakter / vertskap

Vi har sterkt fokus på trivsel og sikkerhet under Surnadal Golf Maraton – og vi har flere banevakter / “forecaddies” ute på banen ved områdene/hullene der vi slår “blinde” utslag.

Vårt vertskap ute på banen skal bidra til at alle får en trivelig dag på golfbanen – og samtidig passe på at alle grupper holder spillehastigheten – men også gi stoppsignal dersom utslag må avventes pga. sikkerhet. Med 60 spillere ute på banen må det påregnes noe ventetid.

Banevakter styrer “trafikken” med grønt og rødt skilt

Vi har ingen dommer tilstede i Surnadal Golf Maraton, men sekretariatet har god kunnskap om regelspørsmål og vil være til hjelp dersom det oppstår uklare situasjoner underveis.

Banekart

Spillertelt

Det settes opp et stort telt med sitteplasser til samtlige spillere – slik at alle får en velfortjent hvil i pausene – og spise maten ved bordet. Og tak over hodet hvis det (mot formodning…) skulle bli regn.

Parkering

Den vanlige parkeringsplassen ved klubbhuset blir stengt for parkering på turneringsdagen. Parkeringsvakter vil henvise deg til alternative P-plasser i nærheten.

Servering

Vi har siden oppstarten av Surnadal Golf Maraton i 2021 hatt et meget godt samarbeid med Sylte Gardsslakteri, som er tilstede hele dagen og sørger for servering av varmmat til spillerne mellom rundene.

Mellom runde 1 og 2 serveres nydelig svineburger med brød / kjempegodt tilbehør. Og mellom runde 2 og 3 er det helstekt gris på menyen 🙂

I tillegg får alle spillere utdelt hver sin frokostbaguett før start 🙂

Golfkafe / kiosk

Det er salg av kaffe, brus, kaker, vafler mv. fra golfkafeen i spillerteltet gjennom hele turneringsdagen – åpningstid kl 0600-2400.

Golfutstyr / proshop

Golf Nordic har tidligere vært tilstede med sitt vareutsalg, men fra 2023 avsluttet de denne delen av virksomheten. Vi jobber derfor med en alternativ løsning.

Vi anbefaler å legge inn et par overnattinger i Surnadal i forbindelse med golfmaraton, og vi vil også foran 2024-turneringen forsøke å framskaffe en hyggelig “golfpris” fra både Thon Hotel Surnadal (bildet), Hammerstuene og Surnadal Brekkøya Camping. Det vil bli lagt ut informasjon så snart vi har dette klart (cirka februar/mars).

Vi setter opp gratis minibuss (med tilhenger slik at alle får med golfbagene) fra overnattingsstedene tidlig lørdag morgen – med retur fra Surnadal Golfpark etter premieutdelingen.