NGF-presidenten stiller på startstreken i Surnadal Golf Maraton!

I dag fikk vi bekreftet at president Øyvind Krag Ingul fra Norges Golfforbund også kommer til Surnadal Golf Maraton 2024 – både som representant for NGF og som deltaker i turneringen.

Du kan forøvrig høre den ferske NGF-presidenten i podkasten til Norsk Golf her: Presidentens 100 første dager  (norskgolf.no)

Det er en stor ære for Surnadal Golfklubb å få besøk av presidenten i NGF under Surnadal Golf Maraton – så dette setter vi selvfølgelig stor pris på.

NGF-presidenten skal spille i par med Reidar Stølan, som forøvrig er TD (tournament director) i Norges Golfforbund, i tillegg til å være daglig leder i Byneset Golf.

Vi ønsker begge to hjertelig velkommen inn på startlista i Surnadal Golf Maraton 2024 ! 🙂

Reidar Stølan (nedenfor) er en allsidig mann, som foruten å være daglig leder i Byneset Golf også er både turneringsleder/TD på forbundsnivå og forbundsdommer/-dommerinstruktør. Han har også mange års erfaring som strategisk rådgiver i selskapet Abilator AS – og den siste tiden har Stølan også jobbet med store digitaliseringsprosjekter i NGF – bl.a. knyttet til den pågående innføringen av Gimmie-app’en i golf-Norge.

Øyvind Krag Ingul og Reidar Stølan går inn på plassene til “Norske Filter 3” og “Norske Filter 4” på deltakerlista, og dette medfører ingen andre endringer hverken på deltakerliste eller venteliste.

Etter at våre to gjester fra NGF / Byneset nå er offentliggjort gjenstår det bare et par til som foreløpig ikke kan bekreftes, men vi håper at disse spillerne er klare i løpet av februar/mars.