Påmeldingsinfo

Påmelding for Surnadal Golf Maraton 2024 åpnet i Golfbox onsdag 1. november 20.00, og turneringen var fullbooket med 60 deltakere i løpet av 7 (!) minutter 🙂 I løpet av det første døgnet etter påmeldingen var det totalt 82 påmeldte (altså 11 par på venteliste).

Her er påmeldingslista i Golfbox (oppdateres fortløpende).

Startkontingent er i 2024 satt til kr 750. Dette inkluderer flotte deltakergaver (piqueskjorte, greengaffel, golfballer), samt frokostbaguett, lunsj og middag.
Greenfee kr 200 kommer i tillegg for spillere uten spillerett (sesongkort) ved Surnadal Golfpark.

Det er plass til maksimalt 60 spillere / 30 par. Men vi ønsker også en lang venteliste, så fortvil ikke om det ble fullbooket før dere rakk å registrere påmeldingen. Av erfaring vet vi at det kan bli muligheter i løpet vinteren/våren.

Naturligvis håper vi at alle påmeldte stiller på startstreken når turneringen starter, men av erfaring vet vi også at ting kan skje i perioden fra påmelding i november til turnering i juni – og at det KAN bli endringer utover våren.  Derfor setter vi pris på at det blir gitt beskjed dersom noen allerede nå vet at de må melde forfall.  Dette gjelder også dere som står på innbytterlista.

Vær oppmerksom på at både påmelding og evt. forfall skjer parvis. Reglene i Surnadal Golf Maraton er slik at dersom den ene spilleren melder forfall strykes hele paret, og et nytt par rykker opp fra reservelista. Du kan altså ikke kan finne noen andre å spille sammen med dersom spillepartneren må trekke seg.
Unntak fra denne regelen gjelder ved forfall (pga. sykdom eller skade) mindre enn 48 timer før start – da kan spilleren få med seg en ny spillepartner (uten at hele paret mister plassen).

Årsaken til disse reglene er at vi har opplevd en svært stor interesse for å komme på inn på deltakerlista, og da bør det også være en reell mulighet for å rykke opp dersom dere står på venteliste. Vi ønsker derfor ikke at det kan komme inn nye spillere på deltakerlista fra “sidelinja”, uten at par som står på venteliste får muligheten til opprykk.