Fantastisk 1.premie også i 2024 – golfreise til Sand Valley i Polen


Førstepremien
 i Surnadal Golf Maraton er i likhet med tidligere år også i 2024 en fantastisk langweekend / golfreise til resorten Sand Valley i Polen

Både Ragnhild Snekvik / Heid Snekvik (vinnere 2021) og Marius Kvande / Tom Erik Kvande (vinnere 2022) har for lengst vært på Sand Valley for å hente ut sine førstepremier, mens Irene Holm / Geir Ove Straumsheim (vinnere 2023) ennå ikke har fått benyttet seg av sin premie.   

Vi har lagt vekt på å tilby en skikkelig attraktiv førstepremie i Surnadal Golf Maraton, og det har vi tenkt å fortsette med også i de neste årene.  Det skal være attraktivt å vinne Surnadal Golf Maraton !!

Og dette klarer vi få til takket være turneringssponsor Norske Filter AS ved Tor Oterhals og premiesponsor/reisearrangør Golf Nordic AS ved Tore Halvorsen.    
Premien inkluderer opphold med 3 overnattinger i eget hus med alle fasiliteter, 3 greenfee x 2 personer og flybilletter – og har en estimert samlet verdi på ca kr 17.500.    

Iflg. tilbakemeldingene så langt har det vært superfine opphold med bolig (moderne villa av høy kvalitet) like ved banen – og ikke minst en kjempefin golfbane, god restaurant og andre fasiliteter.

Det er all grunn til å satse alt på å vinne Surnadal Golf Maraton 2024 og sikre seg den flotte førstepremien !! 🙂