Fjorårsvinnerne lader opp med simulatorspill på Ikornes og to turer til sydlige strøk 🙂

Vi har fått en ny hilsen fra et av deltakerparene – denne gang tittelforsvarerne fra Sunnmøre – altså paret Irene Holm og Geir Ove Straumsheim. I fjorårets turnering spilte de meget godt, og betydelig bedre enn handicapet sitt – og vant Surnadal Golf Maraton med klar margin. Irene er opprinnelig fra Smøla, mens Geir er fra Sykkylven. Her er den hyggelige eposten vi har fått fra våre venner i Ålesund GK.

Kalenderen viser februar og i dag er det visstnok 133 dager – 14 timer og 58 minutter igjen til årets store golf-happening i Surnadal – ifølge nedtellingen på Surnadal GK sin eminente og informative nettside. Stadig noe spennende og kjekt å lese om på denne nettsiden😊.

Vi, Geir Straumsheim og Irene Holm  (Team Straumsheim/Holm) i Ålesund – hadde håpet på en mer grønn vinter enn det foreløpig i 2024 har vært og dertil utegolf på Vigra GB.  I mellomtiden fram mot at snøen skal forsvinne, drives det en del golf trening på simulator – da på Blakstad gård, Ikornes. Vi kjenner på presset om å forsvare tittelen fra fjoråret 2023 – og satser på at golfformen til begge to når sitt høydepunkt 22. juni 2024 i tidsrommet  kl. 07.30 og 23.00 😊.

For øvrig står det et par golf turer til sydligere strøk i mai og i juni på agendaen, så forhåpentligvis har vi hatt en ok oppkjøring med så mye golfspill som mulig før GM 2024. Ser på deltagerlisten i år at her er det mange revansjelystne og flinke golfspillere, så vi er noe laidback til topp-plasseringen, må innrømmes.  Men ambisjonen i turneringen for oss glade amatører  er å få fylt opp barskapet med et par Chablis fra den kjekke og trofaste  sponsoren Norske Filter 😊.

Vi storgleder oss som «veteran-deltakere» til å være med for 4. gang i årets golfmaraton-turnering på flotte Surnadal Golfpark.