Fullbooket i løpet av 7 minutter!!! 🙂

Vi passerte 60 påmeldte allerede kl 20.07 – og i skrivende stund kl 21.00 (en time etter at vi åpnet påmeldingen) har vi 7 par på venteliste. Helt fantastisk respons igjen! Vi takker alle som har vist interesse for Surnadal Golf Maraton.

Det var dessverre noen som slet litt med Golfbox i starten, der det stod melding om at “onlinepåmelding er ikke åpnet” (selv om vi åpnet presist kl 20.00). Det kan noen ganger være litt forsinkelse mellom kildesystemet i Golfbox og det verktøyet som spillerne benytter for påmelding. De fleste løste dette med å gå ut/inn av Golfbox, men noen fikk dessverre ikke meldt seg på i tide. Og noen glemte dessverre hele påmeldingen… men vi vet av erfaring at det kan skje endringer på påmeldingslista i løpet av våren – så det er muligheter for opprykk 🙂

Vi har også tre spesialinviterte gjester fra Italia i turneringen denne gang, se annen nyhetssak om dette.

Og noen vil kanskje legge merke til at Mini Jakobsen mangler på deltakerlista (selv om han lovet å komme tilbake i 2024), men det dukket opp familiære forpliktelser som måtte prioriteres denne gang. Men går alt etter planen kommer en annen Rosenborg-helt, nemlig Roar Strand (og ja, han spiller faktisk for Tysnes GK). Roar er fortsatt assistenttrener for Rosenborg BK, og han har vært tydelig på at han ikke vet helt hvordan situasjonen blir i juni 2024 – men hadde virkelig lyst til å være med i Surnadal Golf Maraton. Og den “gamle” Molde-stopperen Ole Erik Stavrum stiller i Surnadal Golf Maraton for 4. gang – noe vi setter stor pris på.

Her er påmeldingslista i Golfbox (oppdateres fortløpende). Velg klasse “Maraton” øverst til høyre, da ser du hvem som er deltaker / reserve.

Phillip Heggem Aspen og Per Øyvind Aspen fra Kristiansund og omegn GK er blant de spillerne som er påmeldt i Surnadal Golf Maraton 2024.