Siri og Tove satser på at “karra-sjøltillit”, reparert kjerring-hofte og pilates skal gi seier 🙂

I årets utgave av Surnadal Golf Maraton er det (dessverre) bare ett eneste rent damepar på startstreken, nemlig Siri Vaagland og Tove Hilstad Garte. De to dyktige golfdamene fra Surnadal GK sikret seg en knallsterk 2. plass det første året (2021), mens de faktisk endte på 22. plass begge de to neste årene. Nå er Siri og Tove supermotiverte, og klare for å hevde seg betydelig høyere oppe på resultatlista. Og vi som kjenner dem vet utmerket godt at disse damene absolutt er gode nok til å vinne hele turneringen hvis de spiller opp mot sitt beste. De fleste prøver å justere litt på svingen, men disse damene har altså gått mer alvorlig til verks – og finjustert litt på hofta for å få den rette vinkelen på baksvingen 🙂 Vi har i dag fått en humoristisk epost fra Siri og Tove – men samtidig en undertone der vi aner oss at de har skumle hensikter i årets Surnadal Golf Maraton ! 🙂

Etter formsvikt og et labert resultat på golfmaraton i fjor, går vi inn i årets turnering med å ha skikkelig trua, og kjem til å stille med ordentlig «karrasjølvtillit» den 22. juni.

I mangel på interesse for simulatorspill, tørrtrenes det på golfsving og hastighet innomhus hjemme, med fare for skade på inventar og taklamper. Men inne-trening er bedre enn ingen trening. Tove har tunet “kjerring-hofta” for ny sesong, og drivene vil fly ekstra langt i år, når hun får vrikka seg på plass på rød tee, og drar til med drivern. Siri trener Pilates for harde livet, for å brekke opp en forknytt golfkropp, som skal gjøres klar for silkemyke jernslag med futt i. Vi har pussa golfskoene, og har forventninger om en tidlig vår på Mo, slik at vi få starte trening, oppkjøring og spill på gress. Vi legger opp treninga slik at vi vil peake formtoppen til turneringa😃

Vi skal seriøst forsøke på å spille den beste golfen vi kan, og håpe at vi utfyller hverandre på en god måte i de ulike spillformene. Da kan vi være med å kjempe i toppen.

…samtidig er det viktig at vi kommer foran «to stk i nær relasjon» på resultatlista, bare for at de må jekkes litt ned.

Vi gleder oss til å treffe gamle, og ikke minst nye golfspillere, og at vi alle får en fantastisk dag sammen på golfbanen vår!

Hilsen Siri & Tove – klare som egg 🙂

Her er Siri og Tove klare til start i fjorårets turnering. Som alltid blide damer, både før, under og etter runden 🙂