Sissel og Sindre debuterer i Surnadal Golf Maraton

Sissel Olsen og Sindre Buene fra Ålesund GK er blant debutantene på deltakerlista i Surnadal Golf Maraton 2024.

Sissel og Sindre forteller at de har fått tips fra fjorårets vinnere (klubbvennene Irene Holm og Geir Ove Straumsheim) om den store turneringen i Surnadal. De hadde også planer om å delta i 2023, men da kolliderte det med jobb. Men i 2024 er helga reservert til golfmaraton!

Vårt nye bekjentskap fra Ålesund GK forteller at de reiser mye rundt i innland og utland og spiller, men har til gode å besøke Surnadal GK, og det gleder de seg til.

Videre skriver Sissel:

Sindre har nok spilt 3 x 18 på en dag, mens Sissel kun har spilt 2 x 18 – men skal gå helt fint med 3 x 18 og artig med forskjellige format. Vi reiser faktisk på “treningsleir” lørdag 2. desember 🤭😂 ei uke med golf i Tyrkia. I januar skal vi hente oss en valp så det spørs hvor mye vi får trent etter det. Det er i hovedsak en jakthund, men skal nok læres opp til å gå på golfbanen også. Sindre har spilt golf i snart 30 år, mens jeg begynte å spille i 2019. Kjekt med en felles hobby som vi kan holde på med til vi blir gammel og grå. Der er mange eldre som spiller i Ålesund golfklubb og de er virkelig forbilder. Ambisjonen er selvfølgelig å spille så bra som mulig, men mest ha det kjekt og få treffe masse nye folk. Sindre har spilt masse konkurranser, men jeg kan nok bli tatt av nerver. Konkurranse instinktet er i hvertfall på plass 🙂