Turneringslederen har fått XL – men fortsatt “slim fit”….. 🙂

Forleden fikk undertegnede levert en flott orange pique-skjorte på døra. Det var ei golfmaraton-skjorte som sponsorgave på forskudd (fra Norske FIlter AS) som lå i posen.

Det er liksom litt automatikk i å sjekke lappen i halsen når du får et nytt klesplagg, er det riktig størrelse? Hæ?!? – det stod M på lappen….. Trodde virkelig Siri i Norske Filter at jeg har blitt så slank i løpet av vinteren….? Men tankene gikk raskt over fra begeistring og over til en mer realistisk teori om at Siri helt sikkert hadde puttet feil skjorte i posen til meg. Så jeg sendte etterhvert en SMS, der jeg takket så mye for skjorta – og lurte samtidig litt forsiktig på om det var mulig å få byttet til ei annen skjorte – dvs. et par hakk opp i størrelse.

Svaret kom kjapt; “Vi kjøre slim-fit style i år” 🙂 Jasså, akkurat ja, men det var liksom ikke måte på slim fit da 🙂

Men nå har jeg fått XL-skjorte i hus, og da stemte det mye bedre ja. I kveld var det prøving – og fotosession ute på verandaen. Fortsatt vil nok noen kalle den litt “slim fit”, men jeg tror dette skal gå bra. Dessuten er det ennå mulighet til å “gå av seg” litt vinterflesk utover til 22. juni og store den dagen da skjorta skal på igjen 🙂

I dag har vi forresten bladd om kalenderen til mars, og det er vært flere dager med mange varmegrader og vårstemning. Jeg kjørte i ettermiddag en tur opp til Surnadal Golfpark, og nå ser vi grønt gras på deler av banen. Og fortsetter det varme vårværet litt til er det håp om at det tykke islaget også skal smelte bort snart. Det er nok en viss fare for at det blir mer snø, men det hadde vært utrolig fint om det ble helt bart først…… Det er lov å håpe.

Jeg tror ellers at vi har ganske god kontroll på det meste omkring Surnadal Golf Maraton. Men det vil naturligvis bli mer og mer detaljfokus dess nærmere vi kommer. Det er for tiden (minst) ukentlig kontakt mellom undertegnede som turneringsleder og Tor Oterhals på vegne av Norske Filter AS som turneringssponsor. I disse samtalene prater vi om alt fra servering, premier, hvem som er påmeldt, utdeling av skjorter, plassering av TV-skjermer i teltet, transport fra hotellet, tilbud om protimer og salg av golfutstyr fredag osv. Vi har også en reservert plass til enda et “hemmelig par”, som vi forventer å kunne avsløre ganske snart. Og tro det eller ei, vi har allerede begynt å planlegge turneringen i 2025 parallelt ! Samarbeidet fungerer knirkefritt, og der vi heldigvis tenker ganske så likt om hva som er fornuftig.

Det er ellers litt ekstra stas for oss at presidenten i Norges Golfforbund kommer til Surnadal i årets turnering. Vi hører ofte at Surnadal Golf Maraton blir omtalt i golfmiljøet, vi har “fått et navn” både her og der etterhvert. Og når vi til og med får besøk fra Golf Club Valdiciano i Toscana/Italia så må vi bare innrømme at det er litt artig.

Vi legger lista høyt for “innpakningen” i turneringen, og det skal vi også fortsette med i årene som kommer. Vi kan heller ikke gjøre alt likt med fjoråret, vi er stadig på jakt etter forbedringer og utvikling. Dette er selvfølgelig klubbens soleklart største arrangement, der mange av klubbens medlemmer er engasjert i forskjellige roller omkring arrangementet. Svært viktig for markedsføring av klubben og banen vår, viktig økonomisk og viktig for Surnadal som sted.

Dette får være en liten statusrapport fra turneringslederen. Jeg tror vi har god kontroll på planleggingen – og vi gleder oss utrolig til lørdag 22. juni 🙂

Med golfhilsen fra Knut Haugen

Sent fredag kveld kommer det flyvende inn en kommentar fra turneringssponsor Tor Oterhals i Norske Filter AS:

Som turneringssponsor så har vi hadd mange kveldssamtala og drodlinga, for å skap ei artig og annerledes turnering. Vi har jo sett at det er litt i overkant slimfit til turneringslederen (vi har ikke så stor tro på slankeprogrammet), så vi må vel sponse med flere X-er på skjortene til turneringslederen. Ellers ser vi fram til en fantastisk turnering i 2024, med besøk fra Italia. 2025 og femårsjubiluem er allerede i tankene 🙂