Surnadal Golf Maraton er årets happening for oss ! 🙂

Vi starter det nye året med å presentere paret Alise Polden og Kjell Smistad (fra Byneset GK) – som stiller for første gang i Surnadal Golf Maraton i 2024.

På anmodning har vi fått tilsendt følgende “nyttårsbrev” fra Alise:

Alise Polden er halvt nordmøring (far fra Åsbøhagen) begynte med golf i 1999. Har hatt 10 år pause fra golf, men er nå sterkt tilbake igjen. Har nå hcp 14,2 og det er Byneset Golf som er heimebanen. Alise har forøvrig jobbet der i 10 år. Alise har mange års erfaring med turneringer både som spiller og forbundsdommer. I fjor var jeg med på senior lagmesterskapet og der dro vi i land en 2. plass.

Kjell Smistad begynte med golf i 2022 og har nå et hcp på 18,8. Han har hatt en rasende fort framgang… og har et mål om å slå sin kone i golf… Han begynte med golf for at vi skulle få en felles hobby og gjøre noe sammen. Vi er jo helt golfgale og spiller golf i alle helger og ferier. Vi prøvde å ta pause da vinteren kom, men da ble det rett på innendørssenteret for å spille. Vi har bestilt oss en oppvarmingstur for utendørssesongen til Spania i feb/mars. Her er det viktig å starte tidligst mulig så vi er i toppform til Surnadal Maraton! Strategien vår er å slå beint og ha nok baller 🙂

Vi har kjøpt oss leilighet ved Byneset Golf med tanke på pensjonisttilværelsen. Vi er sosiale og stortrives på golfbanen. Her møter vi mange nye og trivelige folk.

Konkurranseinstinktet vårt er stort! Så dette blir årets happening for oss… Vi gleder oss!

Vi takker så mye for hyggelig hilsen fra Alise og Kjell – og ønsker våre nye golfmaraton-deltakere velkommen til Surnadal Golfpark i juni !!