Fra Ryder Cup i Roma til Surnadal Golf Maraton 🙂

Etter at sentrale personer i turneringsledelsen var i Italia på 50-årsdag sist sommer – der vi selvfølgelig oppsøkte nærmeste golfbane – kom vi i prat med en hyggelig kar bak skranken i klubbhuset. Dette var daglig leder Claudio Lucioli i Golf Club Valdichiana. Dette er en klubb / bane på størrelse med Surnadal ute på landsbygda i Toscana, og vi følte oss hjemme fra første stund.

Det tok selvfølgelig ikke så lang tid før vi fortalte om vår unike golfmaraton hjemme i Surnadal – og det endte like godt med at vi inviterte han og kona til Surnadal !!

Kanskje ikke så veldig store forventninger om at de takket ja, men etter et par ukers betenkningstid fikk vi epost med bekreftelsen vi håpet på !! Patrizia Fical og Claudio Lucioli kommer til Norge / Møre og Romsdal / Surnadal i slutten av juni 2024, og hovedformålet er selvfølgelig deltakelse i Surnadal Golf Maraton. Og litt senere på høsten fikk vi også spørsmål om det var mulig at klubbens styreleder Luca Spadacci kunne få spille – og som seg hør og bør ble vår egen styreleder Hallvard Kvande forespurt om å være makker. Så dersom styrelederne finner tonen sammen i løpet av 22. juni 2024, så kanskje det kan bli en italiensk vennskapsklubb 🙂 Så vi får bruke vinteren til å lære oss noen italianske setninger….

Claudio fortalte oss også at han og Patrizia skulle være med i turneringskomiteen for Ryder Cup (25.9-1.10) på Marco Simone i Roma – og vi har fått tilsendt et fint bilde av våre italienske venner ved den store pokalen i Ryder Cup.