God stemning fra morgen til kveld i Surnadal Golf Maraton 2024 🙂

Lørdag 22. juni arrangerte vi parturneringen Surnadal Golf Maraton for 4. gang (3 x 18 hull), igjen med fullbooket turnering og 60 blide golfere på startstreken. Det var nydelige spilleforhold og fantastisk golfvær også denne gang, som selvfølgelig betyr noe for opplevelsen når man skal gå 54 hull (ca 25 kilometer / 40.000 skritt) i løpet av ca 15 timer.

Det var duoen Joar Inge Stene og Preben Hansen Langaas fra Kristiansund og omegn GK som vant årets kraftsanstrengelse på Surnadal Golfpark. Joar Inge og Preben var i teten nesten fra første slag, med sterke poengsummer i alle tre rundene. Det var likevel spenning til siste slutt, da det skilte bare 2 poeng ned til klubbkameratene Philip Heggem Aspen og Per Øyvind Aspen. Nr 3 var Pål Vidar Stensen og Junette Hernandez fra Hitra Frøya GK. Hele 4 av 8 beste parene i årets turnering kommer forøvrig fra Kristiansund og omegn GK.

Her finner du komplett resultatliste i Golfbox.

Som arrangører har vi en meget god følelse “dagen derpå”. Vi tror de aller fleste av spillerne fikk en fin opplevelse på Surnadal Golfpark, og som arrangørklubb har vi grunn til å si oss fornøyd med arrangementet. Vi ønsker å takke samtlige spillere for sitt bidrag til at det ble en vellykket dag. Surnadal GK ønsker også å takke vår fantastiske komitegjeng, som gjør sine oppgaver på en utmerket måte fra forberedelser til gjennomføring og nedrigging / rydding. Her har det aller meste fungert knirkefritt fra A til Å. Og når turneringssponsor Norske Filter AS i tillegg bidrar sterkt til at vi kan lage en unik “innpakning” for turneringen, så blir resultatet også bra.

Surnadal Golfklubb takker alle spillere for deltakelsen i årets Surnadal Golf Maraton. Vi setter også pris på deltakelsen fra våre inviterte gjester, som f.eks. president Øyvind Krag Ingul i Norges Golfforbund, våre italienske deltakere Patrizia Ficai og Claudio Lucioli, og håndballstjernene Adrian Aalberg og Simen Ulstad Lyse fra Kolstad.

Nedenfor kan du bla deg gjennom et knippe bilder fra årets turnering.