Tusen takk for mange hyggelige tilbakemeldinger 🙂

I etterkant av årets Surnadal Golf Maraton har vi fått mange hyggelige meldinger fra deltakerne i årets turnering. Dette setter vi selvfølgelig utrolig stor pris på, og dette gir oss motivasjon til å fortsette videre med dette turneringsarrangementet. Vi har allerede begynt å tenke på 2025, da vi arrangerer Surnadal Golf Maraton for 5. gang! Da går turneringen av stabelen lørdag 21. juni.

Vi tar med noen (anonymiserte) utdrag fra meldinger vi har fått inn – som vi setter på “skryteplakaten” vår 🙂

“Vil takke for at jeg fikk delta i helgens turnering, det var veldig hyggelig og ikke minst morsomt.”

“Artig å treffe så mange av dere som brenner for golf og gjør en fantastisk innsats for vår sport! Dette var en opplevelse og noe jeg kommer til å huske lenge. Tusen takk og hils alle i klubben!”

“Tusen takk for oss debutanter 🏌🏻‍♂️🏌️‍♀️ flott bane, fantastisk kjekt opplegg og masse blide folk 😀

“Hei og takk for noen flotte dager hos dere. Hele opplegget og turneringen i seg selv får terningkast 6 fra min side! Fantastisk vertskap, god organisering, meget god mat og en flott bane!”

“Takk til Surnadal Golfklubb for et fantastisk arrangement. Vi storkosa oss både fredag og lørdag. Været var perfekt for å spille golf i. Her var det mange trivelige frivillige og golfere. Her må det være lagt ned mange dugnadstimer 💪🏼 Maten var bare helt magisk. Så tusen takk for oss og vi kommer tilbake 🌷

“Thank you for a fantastic weekend ⛳️☀️🍾 We really enjoyed the whole experience”