Treningsleir i Trondheim – med Oterhals på “skogstur” 🙂

Lørdag 3. februar møttes noen av de største favorittene i årets Surnadal Golf Maraton ved Trondheim Golfsenter for å finpusse formen.

Hovedårsaken til samlingen i Trondheim var nok at Marius Kvande hadde avtalt treningstimer med pro Paul Blaikie. Men etter treningen var det klart for en “høytidelig” 18-hulls runde, der også far Tom Erik Kvande og Tor Oterhals stilte opp for å måle krefter mot Marius og Paul. Norske Filter AS er som kjent personlig sponsor for Marius Kvande, og Tor Oterhals følger opp så ofte han har mulighet.

Webredaksjonen fikk høre om denne prestisjefylte matchen allerede fredag kveld, og iflg. ryktene hadde Oterhals (etter mange sterke treningsrunder i vinter) store ambisjoner om henge med både på slag og poeng denne gang. Det var selvfølgelig den optimistiske Tor selv som hadde tatt initiativ til denne runden.

Det ble spilt på netto slag, og iflg. tilsendte sekundering etter 9 hull tydet alt på at den godeste Oterhals allerede hadde gått på en smell…. Kan det være overtrening? 🙂 Tavla viste Paul -2, Tom Erik -1, Marius +2 og Tor +15 etter 9 hull. Hva hadde skjedd? Hadde det gått helt i surr for trackman-simulatoren ved Trondheim Golfsenter? Etter nærmere undersøkelser skulle det vise seg at Tor hadde rotet seg bort i til dels tett skog – altså ikke midt i fairway 🙂

Et par timer senere kom sluttresultatet, der lyste navnet til Tom Erik øverst på lista med -6, deretter Marius +2, Paul +5 og Tor +22. Vår tolkning er at Tom Erik er i storform, de to lavhandicaperne Marius og Paul spilte som vanlig jevnt bra, mens Tor innimellom fortsatte sin skogstur på back-9 også…..