Rustne med prestasjonsangst…? Tvilsomt 🙂

Vi har utfordret vinnerne fra 2022 – altså far og sønn Kvande – om skrive noen ord til oss. Marius (14) og Tom Erik Kvande vant Surnadal Golf Maraton i 2022 – med minst mulig margin foran Junnette Hernandez og Pål Vidar Stensen fra Hitra Frøya GK. I 2023 måtte de melde forfall pga. kollisjon med Srixon Tour, men i år er de altså tilbake. Og “Team Kvande” har absolutt ferdigheter til å kjempe helt i toppen igjen – alle vi andre er herved advart – her må det spilles bra golf for å vinne 🙂

Se her hva far Tom Erik skriver til oss:

Team Kvande består av far og sønn, en toppmotivert unggutt og en toppmotivert «bilkar». Det er ikke ofte far i huset får lov til å spille sammen med junior. Men under turneringene på himmelspretten og Surnadal Golf Maraton har vi en tradisjon for å spille sammen. Nå føler vi oss litt «rustne» siden vi ikke fikk spilt golfmaraton i fjor, og vi føler nok også på litt prestasjonsangst siden vi gikk seirende ut sist vi spilte golfmaraton, i 2022.

Men vi må ha noen mål for årets turnering også. Seier kan nok være et litt for hårete mål, for når vi ser på startlisten, så ser vi at det kommer til å bli et høyt nivå denne dagen. Men vi er enige om at topp 5 må være et mål å strekke seg etter. Den yngste har også et svært lite, men hårete mål om å bruke færre slag enn Paul Blaikie på fourball. Junior skal hjelpe laget med å få færrest mulig slag, mens senior skal hjelpe laget med å få flere tildelte slag pr. runde. Unggutten sier også at faren er en den hvite Tiger Woods med putteren på greenen, så hvis han skal holde tempoet der så må han legge seg i hardtrening over lengre tid. Og treningen er allerede i gang, far har til og med byttet jobb for å få mere tid til å trene til golfmaraton (kanskje ikke bare derfor, da… 😊 ).

Junior har et godt forberedt mentalt hode, er klar for å spille golf i en hel dag. Men faren må nok jobbe litt med dette, siden han ikke får kjøre BMW på nesten 20 timer…. Uansett, vi gleder oss voldsomt til årets happening, og krysser fingrene for godt vær! For god stemning er det alltid på Surnadal Golfpark!! 😊

Vi må også benytte anledningen til å skryte av hovedpremien! Oppholdet på Sand Valley var helt fantastisk!! Det frister selvfølgelig til gjentagelse, men måtte det beste paret vinne!

Lykke til, til alle som stiller til start!