Debutanter med både talent og entusiasme – satser på å slå Team Blaikie!

Trønderduoen Otto Bonsaksen Sjøhagen og Ole Marius Inderhaug er nykommere i Surnadal Golf Maraton – men kan fort bli skumle i kampen om tetplassene. Her har vi fått en hyggelig hilsen og bilder fra de to studentkompisene fra Trondheim.

Ole Marius og Otto gjør i år sin debut i Surnadal Golf Maraton! Otto har de siste årene fått flere invitasjoner til golfturneringer i Surnadal, og endelig klaffet det med kalenderen. Med seg har han fått Norges kanskje mest entusiastiske amatørgolfer, Ole Marius. Sammen har de de siste årene drevet og utviklet tilbudet i golfgruppa til Norges største idrettslag, NTNUI, dessverre på bekostning av egne golfferdigheter.

Otto har gode minner fra Surnadal, hvor han i 2013 vant sin første regionale Junior Tour. Han vant igjen i 2015, noe som gjør Surnadal til den klubben Otto har best turneringsstatistikk på. Otto spiller ikke så mange turneringer lenger, men har de siste tre årene vært regional koordinator for Narvesen Tour. Gjennom dette har han fått et godt innblikk i Surnadals fantastiske entusiasme rundt golfturneringer, og han gleder seg til å få oppleve dette som spiller igjen.

Ole Marius har derimot ikke så mange prestasjoner å vise til. Han har deltatt i mange turneringer, men på grunn av mangel på selvdisiplin har han dessverre aldri nådd helt opp. Ole Marius vil dermed gå for en litt annen taktikk under golfmaratonet. Han har familie fra Ålvundfjorden og satser derfor på at hans tilhørighet til nærområdet vil gi han en solid hjemmebanesprett. Det trengs nok, mener Otto, som forøvrig er Ole Marius sitt største golfidol.

Gutta boys har ellers gått for to litt forskjellige treningsstrategier. Otto drar flere ganger i uka til Trondheim Golfsenter for å finjustere på både club path og attack angle, mens Ole Marius går til psykolog for å få kontroll på sinnet. 

Laget har en ambisjon om å stikke av med seieren, og basert på Otto sin statistikk burde det bli barnemat. Imidlertid er jo dette en lagturnering, og en mer realistisk ambisjon vil nok være å slå Team Blaikie. Ole Marius har også satt seg noen personlige mål; å fullføre turneringen, samt å kalle seg selv “idiot” færre ganger enn antall slag han slår.

Otto og Ole Marius gleder seg mye til årets største begivenhet!