“Team Løvold” – outsidere med ambisjoner om topp 10

Vi har fått en ny presentasjonshilsen til vår hjemmeside, denne gang fra “Team Løvold” – eller mer presist Ansgar Johan Jurgensen Løvold (Kristiansund og omegn GK) og søskenbarnet Ola Ansgar Løvold (Tingvoll GK).

Ansgar er daglig leder i Kristiansund og Omegn Golfklubb, mens Ola sitter i styre og stell i Tingvoll Golfklubb, og når sesongen starter vil det være trening på den mere utfordrende skogsbanen i Seivika og prikking av greener inne på Øydegard. Team Løvold må nok se på seg selv som outsidere med tanke på fjorårets noe begredelige 21. plass i minne. Særlig da vi lå på 5. etter runde en i 2023. Ambisjonene er å komme blant topp 10, samt møte trivelige golfvenner og spille på den vakre banen til Surnadal Golfklubb på Mo. Det trenes jevnlig på golfsimulator nå i vinter, golfutstyret forblir det gamle, og det er de to gubbene Løvold også. 

Nå er Lofoten Links kommet på Trackman, vi savner Surnadal der så vi kunne skarptrent mot SGM

Ola har deltatt på de tre første maratonene så årets blir det 4 av 4. Ansgar deltar på sitt andre nå til sommeren. Ansgar har tatt trenerkurs og driver med instruksjon av sitt søskenbarn Ola og har ett håp om at dette vil hjelpe, time will show. Ansgar skulle ha deltatt på trener II kurs i regi av Norges Golfforbund, men velger å delta på Surnadal Golfmaraton, så det ligger mye alvor i dette også.

Uansett, vi glær oss masse.

Med vennlig hilsen Ansgar og Ola